Buradasınız : Ürünlerimiz

Su Ürünleri

  • balik-konservesi - Balık Konserversi birçok balık ürünlerine her mevsim kolayca ulaşabileceğiniz pratik bir yiyecektir. Balık Konserversi firmamız tarafından hazırlanırken en taze balıkların özel işlemler yapılarak uzun süre taze kalması için yapılan bir ambalajlama işlemidir.

    Balık Konservesi

    Balık Konserversi birçok balık ürünlerine her mevsim kolayca ulaşabileceğiniz pratik bir yiyecektir. Balık Konserversi firmamız tarafından hazırlanırken en taze balıkların özel işlemler yapılarak uzun süre taze kalması için yapılan bir ambalajlama işlemidir.

  • ancuez - Ançuez bir balık ezmesidir. Ançuez Sardalya ve Hamsiden elde edilmektedir. Ançuez dünya geneline bakıldığında İtalya'da çok yaygındır. Ançuez Tuzlanıp Konservelenerek saklanır. Ançuez özellikle sandviç, pizza, salatalarda kullanılır.

    Ançuez

    Ançuez bir balık ezmesidir. Ançuez Sardalya ve Hamsiden elde edilmektedir. Ançuez dünya geneline bakıldığında İtalya'da çok yaygındır. Ançuez Tuzlanıp Konservelenerek saklanır. Ançuez özellikle sandviç, pizza, salatalarda kullanılır.

  • lakerda - Lakerda balık türleri içinde Torikten yapılmaktadır. Ülkemizde torik çok fazla bulunmadı için bu balık yerine Palamut balığı kullanılmaktadır. Lakerda balığın belli bir işlem görerek elde ediliş halidir. Lakerda kafası alınmış içi temizlenmiş olan balığın kaplara tuzlanarak konup sıkıştırılarak 2-3 hafta bekletilip yağları alınmaktadır.

    Lakerda

    Lakerda balık türleri içinde Torikten yapılmaktadır. Ülkemizde torik çok fazla bulunmadı için bu balık yerine Palamut balığı kullanılmaktadır. Lakerda balığın belli bir işlem görerek elde ediliş halidir. Lakerda kafası alınmış içi temizlenmiş olan balığın kaplara tuzlanarak konup sıkıştırılarak 2-3 hafta bekletilip yağları alınmaktadır.

  • likorinos - Likorinos parlak sarı renkli kısmı ile farklı ve lezzetli bir balıktır. Hazırlanışı ise baş kısmından kuyruğuna derisi yüzülür iç kısmı  küp küp doğranır ve daha sonra pişirilir. Tütsülenerek hazırlanan Likorinos aynı zamanda Bereket balığı olarak da bilinir Hristiyan Katoliklerde oldukça fazla tüketilen likorinos Katoliklerin yılbaşında kutsal bir yiyecek olarak tüketilir.

    Likorinos

    Likorinos parlak sarı renkli kısmı ile farklı ve lezzetli bir balıktır. Hazırlanışı ise baş kısmından kuyruğuna derisi yüzülür iç kısmı küp küp doğranır ve daha sonra pişirilir. Tütsülenerek hazırlanan Likorinos aynı zamanda Bereket balığı olarak da bilinir Hristiyan Katoliklerde oldukça fazla tüketilen likorinos Katoliklerin yılbaşında kutsal bir yiyecek olarak tüketilir.

  • mumlu-balik-yumurtasi - Mumlu balık yumurtası özellikle kefal balığı olmak üzere birçok balığın yumurtasının belirli bir süre kurulması ile birlikte bal mumu ile kaplanması işlemidir. Havyar denince akla gelen kefal balığıdır. Kefal balığının yumurtası oldukça faydalı olduğu kadar diğer balık yumurtalarına oranla daha çok  bulunan ve fiyat olarak uygun olan yumurtadır.

    Mumlu Balık Yumurtası

    Mumlu balık yumurtası özellikle kefal balığı olmak üzere birçok balığın yumurtasının belirli bir süre kurulması ile birlikte bal mumu ile kaplanması işlemidir. Havyar denince akla gelen kefal balığıdır. Kefal balığının yumurtası oldukça faydalı olduğu kadar diğer balık yumurtalarına oranla daha çok bulunan ve fiyat olarak uygun olan yumurtadır.

  • somon-yumurtasi - Somon Yumurtası sağlık açısından oldukça faydalı ve kıymetli bir besindir. Somon Yumurtası zeka gelişimi ve kemik gelişimi için tüketilmektedir. Somon Yumurtası yaşlılarda unutkanlık (Alzheimer), tireme (Parkinson) gibi rahatsızlara çok iyi gelmektedir.

    Somon Yumurtası

    Somon Yumurtası sağlık açısından oldukça faydalı ve kıymetli bir besindir. Somon Yumurtası zeka gelişimi ve kemik gelişimi için tüketilmektedir. Somon Yumurtası yaşlılarda unutkanlık (Alzheimer), tireme (Parkinson) gibi rahatsızlara çok iyi gelmektedir.

  • tarama - Tarama demek balık yumurtasından yapılan pek bilinmeyen ama oldukça lezzetli bir meze türüdür. Tarama günümüzde pek bilmese de meze çeşitleri içerisinde en faydalı meze çeşidir. Tarama meze yapılışı oldukça kolay bir yöntemdir.

    Tarama

    Tarama demek balık yumurtasından yapılan pek bilinmeyen ama oldukça lezzetli bir meze türüdür. Tarama günümüzde pek bilmese de meze çeşitleri içerisinde en faydalı meze çeşidir. Tarama meze yapılışı oldukça kolay bir yöntemdir.

  • tuzlu-sardalya - Tuzlu sardalya ülkemizde oldukça fazla tüketilen bir üründür. Tuzlu sardalya lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da oldukça iyi bir Omega3 besin kaynağıdır.

    Tuzlu Sardalya

    Tuzlu sardalya ülkemizde oldukça fazla tüketilen bir üründür. Tuzlu sardalya lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da oldukça iyi bir Omega3 besin kaynağıdır.

  • yagli-sardalya - Yağlı sardalya ülkemizde oldukça fazla tüketilen bir üründür. Yağlı sardalya lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da oldukça iyi bir Omega3 besin kaynağıdır.

    Yağlı Sardalya

    Yağlı sardalya ülkemizde oldukça fazla tüketilen bir üründür. Yağlı sardalya lezzetli olduğu kadar sağlık açısından da oldukça iyi bir Omega3 besin kaynağıdır.

  • yilan-fume - Yılan füme ülkemizde özel balık restaurantlarında bulabileceğiniz harika bir lezzettir. Yılan füme özel ambalajlama sistemi ile uzun ömürlü olması sağlanmaktadır. Yılan füme tütsüleme işlemi ile yaklaşık 1 yıl kadar uzun ömürlü olması sağlanır.

    Yılan Füme

    Yılan füme ülkemizde özel balık restaurantlarında bulabileceğiniz harika bir lezzettir. Yılan füme özel ambalajlama sistemi ile uzun ömürlü olması sağlanmaktadır. Yılan füme tütsüleme işlemi ile yaklaşık 1 yıl kadar uzun ömürlü olması sağlanır.